luni, 26 ianuarie 2015

Biscuiti cu fulgi de ovaz / Havrekakor

Biscuiti cu ovaz


Timp: 30-40 min
Ingrediente pt. 40 buc.:

200 gr unt
2 dl zahar tos
1 lingurita de sare
6 dl fulgi de ovaz
2 dl faina

   Incingeti cuptorul la 200 gr C. Intr-un castron puneti untul, care trebuie sa fie moale (la temperatura camerei) si il taiati cubulete. Se adauga zaharul si se amesteca cu un mixer electric pana la omogenizare. Pe rand, adaugati sarea, fulgii de ovaz si faina si amestecati in continuare. Aluatul trebuie sa fie un pic sfaramicios. Luati cu 2 linguri din aluat si asezati din loc in loc,  la distante de cativa cm pe o tava pe care ati pus hartie de copt. Cu o furculita, presati usor fiecare biscuite ca sa fie plat. Introduceti in cuptorul preincins pt cca 10-12 min, pana cand acestia capata o culoare aurie. Se lasa putin la racit si, apoi, ii puteti aseza pe un platou. 

 

Smaklig måltid!♥♥♥

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu