Biscuiti cu ciocolata
Ingrediente pt. 24 buc.
100 gr margaina (la temp.camerei)
1 dl zahar brun
jum lingurita zahar vanilat
1 ou
2 dl faina
1 lingurita praf de copt
jum lingurita sare
100 gr ciocolata neagra
50 gr alune de padure
Incingeti cuptorul la 200 gr C. Intr-un vas puneti margarina, zaharul brun si zaharul vanilat si amestecati cu un mixer electric. Adaugati oul si continuati sa amestecati. Treptat, adaugati apoi, faina, praful de copt si sarea. Zdrobiti ciocolata si alunele marunt, apoi adaugati-le in aluat. Pe o tava puneti hartie de copt si folosindu-va de 2 linguri incepeti si luati din aluat si asezati in tava la o distanta de cativa cm. Se lasa la copt cca 10 min. Dupa ce ii scoateti din cuptor ii lasati la racit pe un gratar metalic.
Smaklig måltid!♥♥♥
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu