duminică, 21 septembrie 2014

Cornulete cu ciocolata

Cornulete cu ciocolata din foietaj - super simple




Ingrediente:
200 gr ciocolata rasa sau fulgi de ciocolata
250 gr aluat foietaj
1 ou
1 lingura apa


Incingem cuptorul la 200 gr. Pregatim o tava cu hartie de copt. 
Tapetam masa de lucru cu faina si intindem aluatul de foietaj cu un facalet pana obtinem un patrat. Apoi, taiem aluatul in dreptunghiuri de aprox 6/10 pe suprafata carora punem ciocolata rasa. Incepem sa le rulam pana obtinem forma unui cornulet. Ultima parte rulata se pune dedesubt, ca sa nu se desfaca la copt. Le indoim putin ca sa arate ca o semiluna si le asezam pe tava. Batem oul si il amestecam cu apa. Le ungem cu ou si le introducem la cuptor pt cca 20 min (pana cand devin aurii si se umfla). (Eu am mai presarat cativa fulgi de ciocolata si pe deasupra cornuletelor inainte sa le introduc la cuptor). 

* Se pot face si cu nutella. 













Smaklig måltid!♥♥♥

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu