miercuri, 10 septembrie 2014

Lax med safran (Somon cu sofran)

Somon la cuptor cu sofran 










Pt. 4 portii aveti nevoie de:

500 gr somon (4 buc)
3 morcovi
1 lingurita sare
piper negru
250 ml smantana lichida
1 lingurita rozmarin tocat
jum pachet sofran (0,25 gr)

   Cuptorul se incalzeste la 225 gr. Morcovii se curata, se taie rondele si se pun intr-un vas termorezistent/yena. Peste morcovii din vas, asezati bucatile de somon peste care puneti sare si piper. Intr-un vas separat, amestecati smantana, sofranul si rozmarinul si, apoi, turnati compozitia peste somon. Introduceti la cuptor pt cca 20-25 min. Se serveste cu cartofi fierti sau couscous, si, se decoreaza cu cateva fire de rozmarin proaspat si o felie de lamaie. 


Smaklig måltid!♥♥♥










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu