pt. 4 portii aveti nevoie de:
500 gr carne tocata
2 cepe galbene (taiate marunt)
2 ardei grasi (taiati marunt)
400-500 gr rosii pasate sau suc de rosii/rosii in bulion
sare si piper negru
2 catei de usturoi
1 lingurita de praf de chilli (sau boia ardei iute)
1 conserva de fasole alba sau rosie * (sau o cana de fasole uscata, pe care o fierbeti)
procedeul este urmatorul:
caliti ceapa si ardeiul in margarina sau unt sau ulei (dar putin) intr-o tigaie. apoi, le puneti in cratita. de asemenea, caliti carnea tocata. apoi, amestecati impreuna cu ceapa, ardeiul, sare, piper, boia sau chilli (dupa gust - mai picant sau mai putin picant), rosiile sau sucul de rosii, si usturoiul taiat marunt sau pisat. Le amestecati si le puneti la fiert cam 40-45 min. Cu 10 min inainte sa inchideti focul, adaugati si fasolea* si amestecati.
se poate dauga si putin porumb boabe ( dupa preferinte)
* fasolea - daca este din conserva inseamna ca este deja preparata.
daca este uscata, trebuie sa o fierbeti in prealabil.
Se serveste cu orez fiert.
Smaklig Måltid♥♥♥
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu