miercuri, 20 august 2014

Hasselbackspotatis (Cartofi Hasselback)

Hasselbackspotatis





Cartofi copti Hassel 

ingrediente:

8-9 cartofi
2-3 linguri de unt sau margarina (sau margarina lichida) - ar veni cca 30-40 gr
sare
pesmet


cartofii se curata de coaja si se cresteaza fiecare cartof in parte, a.i sa nu il taiati de tot (vezi foto). apoi, cu margarina topita la temp camerei se unge fiecare cartof in parte. se pun la cuptor, pe o tava pe care s-a pus hartie de copt sau intr-un vas de yena. se lasa la cuptor cca jum de ora (la 200-225 gr). se scot din cuptor, se mai pune putina margarina peste ei, sare si pesmet. se mai lasa la cuptor inca 20-30 min. pana se rumenesc. optional, se poate pune si cascaval ras deasupra, insa in reteta originala nu se pune. asttfel, aveti o garnitura de cartofi mai...altfel si f gustoasa.














Smaklig måltid! ♥♥♥


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu